fredag den 10. august 2012

London-guide basics

Vi var jo på ferie i London i starten af juli. Så her kommer en lille guide:)

Transport: Vi fløj med Easyjet, og det var helt ok. Vi kørte os fra lufthavnen med en af Easyjets minibusser, hvilket vist er den billigste mulighed.
Vi landede i Stansted. Det er en idé at bestille Easybus-billetterne hjemmefra, jo bedre tid man er i, jo billigere! Det havde vi selvfølgelig ikke gjort;)


Hostel:
Vi rejser (altid) på budget - så vi skulle finde det billigste af det billigste sted at bo (eller nok nærmere det billigste af det dyreste - det er jo London)

Vi boede på hostel 639 - det billigste hostel i London plus vi var ude i dårlig tid.
Jeg havde læst de dårligste anmeldelser af hostlet, altså virkelig virkelig dårlige. Alt fra snavset sengetøj, lus og kirkegårdsudsigt skulle være i vejen, så forventningerne var virkelig i bund.

Og ja, det var lidt klamt, kirkegården var creepy, morgenmaden elendig og larmen næsten uudholdelig - men man får, hvad man betaler for. Og selve værelset vi boede på (private room - ikke sovesal) var rigtig fint og havde nogle lyserøde vægge!
Der var bad og håndvask på værelset, mens toiletterne var på gangen.

Vores værelse vendte mod gaden - og det var en ekstrem larmende gade! Men vi købte ørepropper, så det gik. Der er også meget larm på hostlet - der er åbenbart ingen regler for larm og fest natten lang, så ørepropper er en god, god idé!

Fordele: Det er det billigste i London. Det ligger lige over for stationen Kensal Green, som er i zone 2, dvs. man skal ikke have et mega dyrt travelcard.
Det tog 20 min direkte fra Kensal Green til Oxford St.

Our room!
Photobucket

Photobucket


Havde værelset ikke vendt mod gaden - havde det været det her man skulle falde i søvn til..
Men okay, der ville i det mindste være ro.. Forhåbentligt!
Photobucket

- Mette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar